Politie treft zwaargewonde jongen aan op het Floriadeterrein in Grubbenvorst.

26/06

Stockfoto politie ©WF

Grubbenvorst – De politie heeft op het Floriadeterrein aan de Sint Jansweg in Grubbenvorst in de nacht van vrijdag op zaterdag een gewonde jongen aangetroffen . Omstreeks 03.45 uur werd de 16-jarige jongen gewond aangetroffen en moest gereanimeerd worden . Ambulance spoedde zicht ter plaatse , ook een traumahelikopter landde op het terrein .

Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd . Het is nog onduidelijk waardoor de jongen gewond is geraakt . De omgeving ter hoogte van het voormalig buitentheater is door de politie afgezet . Naar de toedracht is de politie een onderzoek gestart .

UPDATE : Politie laat zaterdagmiddag weten dat de 16-jarig jongen in het ziekenhuis aan zijn verwondingen is overleden. Uit het politieonderzoek blijkt dat er sprake is van een noodlottig ongeval en geen sprake is van een misdrijf.