Veel rookontwikkeling bij brand dak schuur in Venlo .

15/02

Foto ©WF

15/02

Foto ©WF

Venlo – Maandagochtend omstreeks 11.00 uur is de brandweer gealarmeerd voor een schuurbrand aan de Tegelseweg in Venlo . Het dak van een schuur achter een woning stond in lichterlaaie , er was een flinke rookontwikkeling . De brand werd opgeschaald naar grote brand . De brand was uitslaand . Brandweer heeft het advies gegeven om ramen en deuren te sluiten vanwege  hevige rookontwikkeling . Mogelijk was er ook asbest vrijgekomen , dit blijkt niet het geval.

Meerdere brandweervoertuigen zijn ter plaatse om het vuur te blussen . De politie heeft de omgeving ruim afgezet . Er is een NL-Alert verstuurd om ramen en deuren te sluiten . Voor zover bekend is er bij de brand niemand gewond geraakt.

Na een uur is het sein brandmeester gegeven .