Scooterrijder gewond geraakt bij aanrijding met doorrijding in Tegelen.

21/11

Stockfoto politie ©WF

Tegelen  – Zaterdagochtend rond 07.22 uur zijn er op de Steilrandweg in Tegelen een auto en en scooter met elkaar in botsing gekomen . Daarbij is de scooterrijder ernstig gewond geraakt . De betrokken bestuurder van de auto is na aanrijding doorgereden . De scooterrijder is met  ernstig letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie is op zoek naar de auto die is door gereden . Er is zaterdagochtend een Burgernetbericht verzonden.

Getuigenoproep:

De politie is op zoek naar een voertuig , waarschijnlijk een personenauto , die zaterdagochtend is doorgereden na een aanrijding met een scooter op de Steilrandweg in Tegelen . Er zijn geen gegevens over deze persoon bekend, alleen dat het voertuig mogelijk een band mist.

UPDATE 23-11-2020 : De verdachte van de doorrijding heeft zich gemeld bij het politiebureau en zit vast .