Politie druk met honderden voertuigen die meeting wilde houden

05/07

Foto: politie

Venlo – De politie heeft zaterdagavond hun handen vol gehad aan personen die een meeting wilde houden met scooters en auto’s. Het betrof zo’n 300 voertuigen met Nederlandse, Belgische, Duitse, Roemeense en Poolse kentekens.

De voertuigen hadden zich in eerste instantie verzameld bij het voormalig Floriadeterrein. De groep werd door de politie weggestuurd. Later hadden zij zich opnieuw verzameld, maar nu op een parkeerplaats van de Ankerkade meldt de politie. De bestuurders stonden allen dicht bij elkaar waarop opnieuw ingegrepen is. Meerdere eenheden werden ingezet om de meeting te stoppen. Uiteindelijk lukte het en koos iedereen hun eigen weg, nadat ze aangesproken waren door de agenten, meldt de politie op Facebook.

De reden van de meeting is niet bekend.