Uitslaande brand bij Aviko in Lomm.

03/07

©LT

03/07

©LT

03/07

©LT

03/07

Foto ©WF

03/07

Foto ©WF

Lomm – Vrijdagochtend omstreeks 04.00 uur is er bij Aviko aan de Spikweien in Lomm een grote brand uitgebroken . Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn er geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen . De brand woedde in het pand en is overgeslagen naar het dak. Medewerkers werden buiten op straat opgevangen . Er is niemand bij de brand gewond geraakt. Bewoners van een naastgelegen woning moesten hun woning verlaten.

Meerdere brandweerwagens uit de regio hebben brandweer Lomm geholpen met het bestrijden van de brand. Rond 5.40 uur werd het sein brandmeester worden gegeven . Het nablussen kan nog enige tijd in beslag nemen . Medewerkers mogen voorlopig het bedrijf niet in.

Vanwege de brand was een deel van het industrieterrein door de politie afgesloten.