Fietser ernstig gewond geraakt na aanrijding met tractor in America.

08/11

Foto ©WF

08/11

Foto ©WF

08/11

Foto ©WF

America – Vrijdagmiddag even voor 15.00 uur zijn op de Laagheideweg in America een fietser en een tractor met elkaar in botsing gekomen . Hierbij is de fietser ernstig gewond geraakt . Hulpdiensten spoedden zich naar het ongeval . Ook een traumahelikopter is geland voor medisch ondersteuning . Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen overgebracht .

De bestuurder van de tractor, een 41-jarige man uit Maashees, is aangehouden en naar het politiebureau overgebracht voor verhoor.

Mogelijk door maaiarm geraakt.

De fietser en tractor reden in dezelfde richting over de Laagheideweg . Het ongeval is vermoedelijk ontstaan doordat de maaiarm van de tractor de fietser raakte. Hierdoor viel het slachtoffer op het asfalt en raakte gewond.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend . Politie heeft een onderzoek ingesteld  . Vanwege het onderzoek is de Laagheideweg tijdelijk afgesloten geweest .

 

Update: De zwaar gewonde fietser is helaas aan zijn verwondingen overleden.