Twee gewonden bij ernstig ongeval in Venlo .

05/11

Foto©WF

05/11

Foto ©WF

05/11

Foto ©WF

05/11

Foto ©WF

05/11

Foto ©WF

Venlo – Dinsdagochtend even voor 09.00 uur zijn op de Nijmeegseweg in Venlo twee auto’s frontaal met elkaar in botsing gekomen . Mogelijk was ook een derde voertuig bij betrokken , deze had geen schade .

Bij dit ongeval zijn twee personen gewond geraakt . Het ongeval gebeurde op de kruising met de Laurens Janszoon Costerstraat . Meerdere brandweerwagens , ziekenwagens en politie spoedde zich naar het ongeval . De slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd . Beide voertuigen liepen forse schade op . De voertuigen zijn door de brandweer veilig gesteld .

Waardoor het ongeval kon gebeuren is niet bekend , politie doet ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval .