Veel rook bij brand in flatwoning Blerick , bewoners korte tijd geëvacueerd .

03/11

Foto ©WF

03/11

Foto ©WF

Blerick – Zondagavond even voor 22.00 uur is er in een appartement aan de Geresstraat in Blerick brand uitgebroken . De brand woedde in een woning op de eerste verdieping , er kwam veel rook vrij . Er waren geen personen in de woning aanwezig .

De brandweer was met meerdere wagens ter plaatse . De omliggende appartementen werden door de brandweer en politie uit voorzorg ontruimd .

De brand was snel onder controle . In het appartement boven het brandadres werd koolmonoxide gemeten , de brandweer heeft de ruimte geventileerd . Na ongeveer een uurtje konden de bewoners weer terug naar hun woning . Vanwege de brand heeft het appartement veel brand- en rook schade opgelopen .

De toedracht van de brand is niet bekend , de politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand .