Brandweer doet metingen in pand in Venlo na melding van hinderlijke lucht.

08/10

Foto ©WF

Venlo – Maandagmiddag rond 17.30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor hinderlijke lucht in een pand aan de Van Nijvenheimstraat in Venlo . De brandweer heeft in het pand metingen uitgevoerd maar leverden niets op . Op dinsdag rond 11.30 uur is de brandweer wederom gealarmeerd voor hinderlijke lucht in het zelfde pand aan de Van Nijvenheimstraat .

Na de melding heeft dinsdag een persoon zich bij de huisarts gemeld met gezondheidsklachten .

Naast de SIV ( snelle interventie voertuig) kwamen ook de OVD (Officier van dienst ) en AGS (Adviseur Gevaarlijke stoffen) van de brandweer naar het pand . Wederom zijn er metingen verricht maar leverde net als maandag geen oorzaak op van de hinderlijke lucht . De brandweer liet weten dat er geen gevaar voor de omgeving is gemeten .

Waar de oorzaak van de hinderlijke lucht is word onderzocht .