Ongeval op A73 bij Tegelen , minimaal een persoon gewond.

28/09

Foto ©WF

28/09

Foto ©WF

28/09

Foto ©WF

Tegelen – Zaterdagochtend even rond 07.04 uur is er bij een ongeval op de A73 bij Tegelen minimaal een persoon gewond geraakt . Het ongeval gebeurde in noordelijke rijrichting ter hoogte van afrit Venlo-Zuid . Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd .

Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd , deze kwam met meerdere wagens ter plaatse . Gelukkig was er niemand bekneld en kon iedereen zelfstandig uit hun voertuig stappen . De brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld . Twee auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgesleept .

De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk . De verkeers ongevallen analyse (VOA) onderzoekt ter plaatse de toedracht van het ongeval .