Stoffelijk overschot gevonden in Beesel , politie is een onderzoek gestart.

21/07

Stockfoto politie ©WF

Beesel – Zaterdagavond rond 20.30 is er een stoffelijk overschot aangetroffen in het natuurgebied de Rijkelse Bemden in Beesel . Het lichaam werd door een wandelaar gevonden. Het natuurgebied ligt nabij de Drakenweg en Kerkweg .   Het vermoeden is dat het lichaam al langer in het natuurgebied ligt.

Zaterdagavond is er een politieonderzoek gestart naar de doodsoorzaak en identiteit van de persoon. Op dit moment is nog niet bekend hoe de persoon om het leven is gekomen en ook de identiteit is nog onbekend.

Eventuele getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie via 09008844.

UPDATE : Het stoffelijk overschot blijkt van een man te zijn .

Meer informatie is nu niet bekend , mogelijk later meer.