Drie personen uit Venlo zwaargewond bij verkeersongeval op A61 Duitsland .

15/05

Foto ©WF

15/05

Foto ©WF

Duitsland/A61 – Dinsdagmiddag rond 15.00 uur zijn er bij een verkeersongeval op de A61 in Duitsland richting Venlo drie personen uit Venlo zwaargewond geraakt . Het gaat om een 48-jarige bestuurder en twee inzittenden van 51 en 36 jaar . Alle drie de personen zaten in een personenauto . Er is ook een vrachtwagen bij betrokken. De 49-jarige vrachtwagenchauffeur is niet gewond geraakt .

Hulpdiensten waren snel ter plaatse . Ook een traumahelikopter werd gealarmeerd .  De drie slachtoffers zijn met ernstige verwondingen met spoed naar het ziekenhuis overgebracht .

Toedracht

Volgens een woordvoerder van de Duitse Polizei verloor de bestuurder van de personenauto de macht over het stuur , waarna de auto over de kop ging . De auto belandde op een talud en kwam vervolgens weer terug op de weg  . Daarbij kwam de personenauto in botsing met een vrachtwagen .

Vanwege het ongeval is de Duitse A61 richting Venlo tijdelijk afgesloten geweest .