Persoon gooit met huisraad vanaf flat in Venlo

22/04

Foto ©WF

22/04

Foto ©WF

22/04

Foto ©WF

22/04

Foto ©WF

22/04

©LT

22/04

©LT

Venlo – Maandagavond rond 20.30 uur kwam er een melding binnen over een verwarde man die met huisraad gooide vanuit een woning op de vijfde etage van een flat aan de  Puteanusstraat in Venlo.

Enexis had het gastoevoer naar de flat afgesloten om ernstige incidenten te voorkomen

De politie had uit voorzorg de omgeving al afgezet omdat er een kans bestond dat er huisraad op voorbij rijdende auto’s of personen zou vallen.  Het is nog niet bekend of er gewonden zijn gevallen bij de woede van de man.

UPDATE :  Rond 23.00 uur bevond de man zich nog steeds in zijn woning , de deur was waarschijnlijk gebarricadeerd waardoor het de politie niet lukte om binnen te treden . Een arrestatieteam is ter plaatse gekomen om de man te overmeesteren . Na een plan van aanpak trok een arrestatieteam het appartementencomplex binnen .