16-Jarige pizzakoerier overvallen in Blerick .

24/03

Foto ©WF

Blerick – Zondagavond omstreeks 20.15 uur is in de omgeving van de Burgemeester Gommansstraat in Blerick een 16-jarige pizzakoerier overvallen door twee daders . Hierbij werd de jongen in zijn gezicht geslagen . De twee daders zijn op een zwarte scooter met een nog onbekend geldbedrag en een smartphone er vandoor gegaan .

De pizzakoerier was op een fiets zijn ronde aan het doen . Volgens een omstander hadden de daders een licht getint uiterlijk . De politie is nog op zoek naar de daders .

Getuigenoproep

Nadat de band van het slachtoffer werd leeggelaten, vluchtte het tweetal vervolgens op de scooter richting Diependijkstraat. Het gaat om twee lange slanke mannen met een licht getint uiterlijk. Beiden droegen donkere kleding.
Heeft u informatie die kan leiden tot de verdachten, bel politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.