Overval supermarkt in centrum Venlo , dader gevlucht.

25/02

Foto ©WF

Venlo – Bij de Jumbo aan de Tegelpoort in Venlo is maandagochtend rond 8.30 uur een overval gepleegd door een 0ngeveer 18/20 -jarige blanke jongen . De dader is op de fiets richting  Roermondsepoort gevlucht . De politie heeft een Burgernetbericht verzonden om uit te kijken naar de overvaller . Het is nog niet bekend of de dader iets heeft buit gemaakt .

Signalement : Het gaat om een blanke jongen , smal postuur , ongeveer 18 – 20 jaar , draagt een zwarte jas met capuchon .

UPDATE : De verdachte is even later door de politie aangehouden.

De zelfde ochtend werd er tevens nog een tweede verdachte aangehouden voor heling laat de politie weten . Wat de relatie is tussen beide verdachten en hun betrokkenheid bij de overval zal nader onderzocht worden.

Getuigenoproep

De getuigenoproep blijft van kracht. Dus mocht u iets opvallends gezien hebben laat de politie dit weten ;

Als u rond 8.30 uur de bovengenoemde persoon heeft gezien vraagt de politie u om contact op te nemen. Dit dan via 0900-8844.