Twee personen door arrestatieteam aangehouden in Venlo.

01/02

Stockfoto arrestatieteam ©WF

Venlo – Donderdagavond rond 19.00 uur heeft het arrestatieteam van de politie op het Maagdenbergplein in Venlo twee mannen uit Venlo aangehouden , ze werden verdacht van wapenbezit . Naar aanleiding van aanwijzingen dat er vuurwapens in een woning aan de Roermondsestraat in Venlo zou liggen is de woning doorzocht maar zijn er geen vuurwapens aangetroffen .

Op het parkeerplaats bij een supermarkt aan het Maagdenbergplein werden de twee mannen door het arrestatieteam klem gereden en uit hun voertuig gehaald en overgebracht naar het politiebureau . Het is niet bekend of de mannen op dat moment vuurwapens bij zich hadden .

De twee mannen zijn inmiddels weer op vrije voeten . Het onderzoek loopt door .

Volgens een politiewoordvoerder blijven de twee mogelijk betrokken bij het onderzoek.