Auto met twee personen erin raakt van de weg en komt op z’n kop in het water terecht in Venlo.

24/01

Foto ©WF

24/01

Foto ©WF

24/01

Foto ©WF

24/01

Foto ©WF

Venlo – Op de Amnesty Internationalstraat in Venlo raakte donderdagmiddag rond 13.10 uur een auto van de weg en komt op z’n kop in het bevroren water terecht.

Hulpdiensten rukten massaal uit naar het incident . Een 22-jarige man  kon door omstanders die te hulp schoten uit het water  worden gehaald en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd . Omdat de ander persoon nog vermist werd is er door de duikers van de brandweer een zoekactie gestart . Het water is ongeveer 1.20 m diep. De auto is door een brandweervoertuig uit het water gesleept.

Rond 13.40 uur werd ook de tweede persoon gevonden . Het slachtoffer is per ambulance met spoed in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd . Betreft een 24-jarige man uit Venlo. Waardoor de auto van de weg is geraakt is nog onduidelijk.

Getuigen die informatie hebben worden gevraagd om zich te melden bij de politie via 0900 – 88 44.

UPDATE : De 24-jarige man is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Hij heeft ruim 20 minuten in het water gelegen.