Freesmachine vat vlam bij een bedrijf in Reuver .

2018-10-06 09:39:25

Stockfoto brandweer ©WF

Reuver – In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur is er bij een bedrijf aan de Broeklaan in Reuver brand uitgebroken . Bij aankomst van de brandweer bleek een freesmachine in brand te staan . Er was een behoorlijke rookontwikkeling .

De brandweer van Reuver en Venlo hadden het vuur snel onder controle . Er is niemand gewond geraakt .

Lokaal nieuws

Fietser gewond geraakt na aanrijding in Venlo.

Venlo - Dinsdagmiddag rond 17.45 uur is op de van der Grintenstraat in Venlo een fietser door een auto aangereden en gewond geraakt . Naast een ambulance werd ook een traumahelikopter gealarmeerd voor medische bijstand . De fietser is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd . De van der Grintenstraat is enige tijd afgesloten geweest voor onderzoek . De toedracht van het ongeval is niet bekend .  

Lees verder...
Avond-en nachtsluiting A73 + A73-tunnels .

Venlo/Roermond - Van vrijdag 19 oktober 2018 20.00 uur tot zaterdag 20 oktober 2018 06.00 uur voert Rijkswaterstaat op de A73 onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt . Vanwege de werkzaamheden is de A73 tussen knooppunt Zaarderheiken an afrit (13) Venlo-West tijdelijk afgesloten voor al het verkeer . Ook tussen oprit Maasbree (14) en afrit Beesel (18) rijrichting Roermond is afgesloten . Door deze werkzaamheden zijn ook alle tussenliggende op- en afritten afgesloten. Alleen lokaal verkeer tussen oprit (13) Venlo-West en afrit (14) Maasbree is mogelijk. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot maximaal 15 minuten. Door de afsluiting van de snelweg A73 ter hoogte van knooppunt Tiglia is de A74 in de richting van Duitsland eveneens tijdelijk ontoegankelijk voor het verkeer. A73 tunnels - Van vrijdag 19 oktober 2018 20.00 uur tot zaterdag 20 oktober 06.00 uur zijn de Swalmentunnel en de Roertunnel afgesloten vanwege regulier tunnelonderhoud . De omleidingsroutes zijn aangegeven met informatieborden langs de weg. Bron: Rijkswaterstaat.nl    

Lees verder...
Politiehelikopter boven Venlo op zoek naar vermiste man .

Venlo  - Dinsdagochtend rond 9.25 uur is er een Burgernetbericht uitgegaan voor een vermiste man in Venlo . De politie is met assistentie van een politiehelikopter op zoek naar de man . Signalement vermiste man : Forse man , 1,90 m lang . Is met een grijze Gazelle fiets met groene fietstas . Draagt een zwarte broek , zwarte t-shirt met tekst Zomercarnaval , blauwe vest met Noors patroon , blauwe jas , roze tas . Heeft u tips bel 112 .  

Lees verder...
Brandweer uitgerukt voor buitenbrand Grubbenvorst.

Grubbenvorst - Dinsdagochtend rond 11.12 uur is de brandweer met meerdere wagens uitgerukt naar een buitenbrand in de buurt van De Zaar en de A67 . De Zaar ligt in de buurt van het oude Floriadeterrein . Er is sprake van een middelbrand . Op de A67 , Venlo richting Eindhoven na afslag Zaarderheike , is afgesloten  voor het verkeer om hulpdiensten de ruimte te geven . Het is nog onduidelijk waar de brand precies woedt . UPDATE : De brand woedde in de bodem van een stuk bos langs de A67 , rond 12.15 uur werd het sein brandmeester gegeven , de wegafsluiting werd even later opgeheven .  

Lees verder...
Brandweer rukt uit voor natuurbrand Velden

Velden - Zondagmiddag omstreeks 10 over 3 kreeg de brandweer een melding van een natuurbrand in een bosgebied bij de Paddeweg in Velden. Er werd al snel opgeschaald naar middelbrand. De brand was relatief snel onder controle. De brandweer is inmiddels bezig met nablussen.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

17-jarige Leonie Meeuwis vanuit Geffen vermist

Vermist sinds 13-10 vanuit Geffen de 17-jarige Leonie Meeuwis Leonie is op zaterdag 13 oktober 2018, om 18.00 uur, mogelijk per fiets vertrokken vanaf haar verblijfadres te Geffen. Leonie is 152 cm lang, heeft een normaal postuur, donkerbruin haar en een blanke huid. Zij droeg een zwart jurkje. Naam: Leonie Meeuwis Geboortedatum: 20-02-2001 Huidige leeftijd: 17 Lengte: 152 cm Haarkleur: Bruin Oogkleur: Bruin Geslacht: Vrouw

Lees verder...
Diefstal uit auto in de Gildekamp

Nijmegen - In de nacht van maandag op dinsdag is in de 31e straat van de Gildekamp een auto opengebroken en zijn er spullen weggenomen. De zijruit van de auto is ingeslagen. Uit de auto zijn de volgende spullen ontvreemd: - Twee vishengels Savage Gear Browser 250cm Cw 12-35gr Savage Gear Browser 258cm Cw tot 70gr - Twee vis molens Shimano Sedona 4000 fe hele lijn Shimano Sedona 5000 grijze lijn - Savage Gear Lure Box met shads erin Heeft u iets gezien of ziet u ergens de spullen te koop aangeboden worden neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of klik hier om contact op te nemen met de eigenaar van de spullen.

Lees verder...
Autobrand in de Horstacker

Nijmegen - Dinsdagavond is de brandweer gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de 13de straat van de Horstacker. Een auto stond in lichter laaie. Getuigen verklaarde dat de eigenaar nog geprobeerd heeft het vuur te blussen, maar dit was niet succesvol. De brandweer heeft het vuur geblust. De voorzijde van de auto is volledig uitgebrand. Niemand is gewond geraakt.

Lees verder...
Pizzabezorger niet beroofd; valse aangifte

Haarlem - De recherche heeft dossier opgemaakt voor het doen van valse aangifte tegen een 18-jarige Haarlemmer die verklaarde op zaterdagavond 18 augustus in de Voorzorgstraat te zijn bedreigd en beroofd. De pizzabezorger verklaarde bij de politie dat hij op zaterdagavond 18 augustus was bedreigd met een mes door een tweetal personen. Hij zou hierbij zijn beroofd van een geldbedrag en van zijn smartphone. Tijdens het ingestelde onderzoek door de politie ontstonden er al vrij snel vragen bij de rechercheurs, omdat onder andere de feiten en bevindingen uit het onderzoek niet overeen kwamen met de aangifte. Onlangs werd de aangever als verdachte gehoord. Hij bekende valse aangifte te hebben gedaan. Het dossier voor het doen van valse aangifte is overgedragen aan het Openbaar Ministerie voor verdere behandeling. Het onderzoek naar de beroving zelf is daarmee gestopt en afgesloten.

Lees verder...
Twee verdachten aangehouden na steekincident

Enschede - De politie heeft een 47-jarige man uit Enschede en een 40-jarige man uit Duitsland aangehouden in verband met het steekincident op het Willem Wilminkplein op maandagavond 15 oktober. Het 20-jarige slachtoffer zonder vaste woon-of verblijfplaats werd met verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen van het steekincident. Op maandagavond 15 oktober rond 22.08 uur, kreeg de politie een melding dat er iemand was neergestoken aan de Van Lochemstraat. Agenten troffen de gewonde man aan, verleenden hulp en startten direct een onderzoek op. Een getuige verklaart dat het steekincident op het Willem Wilminkplein heeft plaatsgevonden. Mogelijk is er een ruzie met het slachtoffer en één van de verdachten aan het steekincident voorafgegaan. Daarom is de politie op zoek naar getuigen die meer informatie hebben. Heeft u meer informatie? Was u gisteravond rond 22.00 uur op het Willem Wilminkplein en bent u getuige geweest van het steekincident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u liever uw informatie anoniem doorgeven? Bel dan met Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws