Een persoon gewond na aanrijding tractor met auto in Blerick .

05/10

Foto ©WF

05/10

Foto ©WF

05/10

Foto ©WF

05/10

Foto ©WF

Blerick – Vrijdagmiddag rond 17.10 uur is op Eindhovenseweg in Blerick een kop staartbotsing gebeurd tussen een tractor en een auto . Dit gebeurde ter hoogte van de Alberickstraat . Voor een stoplicht bij een splitsing botste een tractor achter op een auto , de auto is ongeveer na 20 meter tot stilstand gekomen . Hierbij is een persoon gewond geraakt en is per ambulance , met onbekend letsel,  naar het ziekenhuis vervoerd . Twee andere inzittende kwamen met de schrik vrij . Omdat er mogelijk iemand bekneld zou zijn is ook de brandweer ter plaatse gekomen . De brandweer heeft beide voertuigen veilig gesteld .

De toedracht van het ongeval is niet bekend . Mogelijk was de laagstaande zon de oorzaak .

De chauffeur van de tractor kwam met de schrik vrij . Vanwege het ongeval was de Einhovenseweg richting A73 afgesloten voor het verkeer . Inmiddels is de weg weer vrij .