Inbrekers betrapt in woning Venlo .

2018-05-21 08:43:29

Stockfoto inbrekers ©WF

Venlo – Zondagmiddag rond 15.00 uur is er een inbraak gepleegd in een woning aan de Stalbergweg in Venlo .

Twee inbrekers in de woning werden verrast toen de zoon de huizes thuis kwam .

Het inbrekersduo gebruikte een smoes waarom zij in de woning aanwezig waren . Vervolgens sloegen de inbrekers op vlucht en reden weg in een Mercedes E-Klasse uit 2006 met Duits kenteken .  Mogelijk afkomstig uit Viersen .

Kleur van de auto is niet bekend .

De zoon bleef ongedeerd . Of het inbrekersduo iets buit hebben gemaakt is niet bekend .

 

Lokaal nieuws

Getuigenoproep van aanrijding met doorrijding in Blerick .

Blerick - Donderdagmiddag is op de kruising Diepenbeekstraat met Meidoornstraat in Blerick een 11-jarige jongen door een nog onbekende auto aangereden . De bestuurder van de auto is doorgereden . De jongen heeft hierbij blauwe plekken en wat schaafwonden opgelopen . Naar aanleiding van dit ongeval is de politie op zoek naar mogelijke getuigen. Mocht iemand een grijze auto met witte kentekenplaten weg hebben zien rijden van deze aanrijding dan wil de politie dit graag weten . Bent u van dit voorval getuige geweest en u heeft nog niet met de politie gesproken. Neem dan contact op met de politie en vermeld hierbij het registratienummer 2018174533. Bron : https://www.facebook.com/politievenlonoordenoost/

Lees verder...
Politie-oefening uitgaansgeweld in centrum Venlo.

Venlo - Dinsdagavond 13 november is er in Venlo-centrum een oefening gehouden door politie , horeca en gemeente . De oefening was bedoeld om zo goed mogelijk om te gaan met het uitgaansgeweld . Er werden verschillende situaties die in het weekend kunnen gebeuren nagebootst . Denk aan vechtpartijen , verzet tegen aanhoudingen , wapenbezit . Vooral op de Parade en in de Houtstraat werden de oefeningen gehouden. Ongeveer 25 agenten deden er aan mee .

Lees verder...
Aanrijding tussen twee auto's in Blerick .

Blerick  - Woensdagochtend rond 9.45 uur zijn op de kruising van de Henriëtte Roland Holstlaan en de Diependijkstraat in Blerick een busje en een auto met elkaar in botsing gekomen . De bestuurders zijn door het ambulancepersoneel ter plaatse gecontroleerd op letsel . Het verkeer ondervond geen hinder van het ongeval . De toedracht van het ongeval is onbekend .

Lees verder...
Fietsster gewond geraakt na aanrijding met auto in Tegelen.

Tegelen - Maandagavond rond 19.45 uur is bij een aanrijding op de Broeklaan tussen een fietsster en bestelbusje de fietsster gewond geraakt . Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Kerkhoflaan . Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht . De toedracht van het ongeval is niet bekend .

Lees verder...
Venlose in Turkije opgepakt voor cocaïnesmokkel .

Istanbul/Venlo - Een 27-jarige vrouw uit Venlo is op het vliegveld in Istanbul opgepakt met 5,3 kilo cocaïne . De cocaïne had ze in haar korset verstopt . De drugs heeft een straatwaarde van een half miljoen euro . Ze viel op omdat zij zich nerveus gedroeg . De aanhouding van de vrouw is groot nieuws in Turkije . De vrouw is overgebracht naar een politiebureau in de buurt van het vliegveld . Het ministerie van Buitenlandse zaken heeft de aanhouding van de vrouw bevestigd . Bron : de Telegraaf.  

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Dieven nemen voor 4000 euro aan spullen mee bij inbraak Noordvliet

In de nacht van 14 op 15 november is er bij het elektronicabedrijf Mobiworks aan de Noordvliet Noordzijde in Maassluis ingebroken. Twee personen vernielde een ruit en gingen twee minuten hun gang in de winkel. De inbrekers hebben tussen de drie- a vierduizend euro aan spullen meegenomen. Ook werd zestig euro uit de kassa meegenomen. De buiten bestond vooral uit mobiele telefoons en laptops. Alle mobiele telefoons van onder andere Huawei, Samsung en Apple en twee tablets en laptops zijn gestolen. Als laatste zijn ook nog twee pakketjes meegenomen, die voor een klant bedoeld waren. De eigenaar heeft aangifte gedaan bij de politie. De recherche heeft ter plekke onderzoek gedaan. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of Anoniem. via 0800-7000. Foto's: Ingezonden

Lees verder...
Flat aan P.C. Hooftlaan tegen vlakte voor herstructurering Sluispolder-West in Maassluis

Sinds deze week wordt de flat aan de P.C. Hooftlaan gesloopt. De sloop is nodig, omdat de flat plek moet maken voor nieuwe appartementen. Het geheel is nodig voor de herstructurering van het gebied Sluispolder-West. Bij de sloop wordt gebruik gemaakt van een grote sloopkraan. Vervolgens vindt in 2019 nieuwbouw op deze locatie plaats. In dit nieuwbouwplan is geprobeerd zoveel mogelijk appartementen te ontwikkelen die geschikt zijn voor de bewoners van seniorencomplex De Vliet. https://youtu.be/8BtE_Cs-KRM

Lees verder...
Vrouw meegesleurd in taxi

Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar een incident met een taxi waarbij een 42-jarige vrouw gewond is geraakt. De vrouw neemt op vrijdag 9 november rond 21.45 uur een taxi vanaf het Centraal Station richting Amsterdam-West. Op de Admiraal de Ruijterweg, tussen de Bos en Lommerweg en de Reinaert de Vosstraat, krijgen de vrouw en de taxichauffeur een woordenwisseling over het maken van een bon voor de taxirit. De vrouw heeft op dat moment het portier al geopend, maar voordat ze de taxi goed en wel kan uitstappen, geeft de taxichauffeur gas. Met als gevolg dat de vrouw enkele meters wordt meegesleurd en daarna de taxi uitvalt. De chauffeur rijdt vervolgens weg. De vrouw blijft gewond op de weg liggen en meerdere omstanders bekommeren zich direct om haar. Het lukt haar om zelfstandig naar huis te komen, waar alsnog de hulpdiensten worden ingeschakeld. Een arts stelt vast dat de vrouw meerdere kneuzingen, schaafwonden en andere verwondingen heeft opgelopen. De recherche doet onderzoek om erachter te komen wie de taxichauffeur is. Camerabeelden worden bekeken om daar meer duidelijkheid over te krijgen. Over de chauffeur en de taxi is de volgende informatie bekend: Man van rond de 20 jaar oud Tussen de 1.70 en 1.80 meter lang Donker kort geknipt haar Lang symmetrisch gezicht Donkere ogen Lichte huidskleur Glad geschoren gezicht Vrij lage stem De man sprak Engels met een Nederlands accent De taxi was licht van kleur en het was een 5-deurs model zonder schuifdeuren Daarnaast wil de recherche heel graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest. Het slachtoffer heeft meerdere personen horen schreeuwen, wat zou betekenen dat zij gezien hebben wat er gebeurd is. Bent u getuige geweest of heeft u mogelijk meer informatie over dit incident? Neem dan contact op met de recherche in Amsterdam-West via 0900-8844. Informatie kan ook anoniem worden doorgegeven via 0800-7000.

Lees verder...
16-jarige gepakt voor gewapende overval

Eindhoven - In het onderzoek naar een gewapende overval op een filiaal van Kruidvat in Eindhoven, begin deze maand, heeft de recherche een jonge verdachte opgepakt. De zaak aan het Meerplein was op vrijdag 2 november het doelwit van vier jonge overvallers, die met een vuurwapen en een bijl de winkel rond 19.30 uur binnenstapten. Tijdens de overval waren er veel klanten in de zaak aanwezig. Uiteindelijk dropen de overvallers af zonder buit. Medewerkers en klanten bleven geschrokken achter. Arrestatie In de loop van het onderzoek kwam een 16-jarige jongen uit Eindhoven als verdachte naar voren. Hij werd dinsdagmiddag opgepakt in zijn woning en zit op dit moment nog vast. De recherche gaat door met het onderzoek en hoopt op korte termijn nieuwe aanhoudingen te verrichten.

Lees verder...
Fietsers bekeurd bij verlichtingscontroles

Den Haag-Delft-Leiden - Agenten van Team verkeer hielden deze week op drie avonden verlichtingscontroles. In totaal bekeurden zij 93 fietsers voor het niet correct voeren van fietsverlichting. Verder kregen drie bromfietsers nog een boete voor het rijden op het fietspad. De verlichtingscontroles vonden op maandag tot en met woensdag plaats op de Kalvermarkt in Den Haag, de Zuidwal in Delft en op de Korevaarstraat in Leiden. Alle bekeurde fietsers kregen van agenten een fietslampje mee. De komende tijd zullen er meer controles plaatsvinden. Waarom is fietsverlichting verplicht? Fietsverlichting is verplicht, omdat je zonder fietsverlichting niet te zien bent in het donker voor het andere verkeer. Licht dragen op je fiets in het donker is eigenlijk heel logisch. Want met goed licht zorg je ervoor dat je obstakels op de weg beter kunt zien. En minstens zo belangrijk: anderen kunnen jóu beter zien! Daardoor kun je veilig over straat en zonder ongelukken thuiskomen. En je voorkomt een boete van 55 euro. Wat zijn de regels voor losse fietslampjes? Als je in het donker rijdt, bij schemer of slecht zicht moet je je voor- en achterlicht aan hebben staan, maar losse lampjes mogen ook. Op je jas, tas of lichaam. Zolang ze maar goed zichtbaar zijn. Met fietsverlichting heb je ook zelf beter zicht op de weg. Het zorgt dus (voor iedereen) voor een veiligere verkeerssituatie. Ook voor gemotoriseerde voertuigen, zoals een brom-/snorfiets, is het hebben van goed werkende verlichting verplicht. Gebruik je losse lampjes dan mag je ze niet op knipperen zetten. Andere weggebruikers kunnen je snelheid en afstand niet goed inschatten.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws