De een na de andere “killer clown” wordt aangehouden (update)

14/10

Foto: Youtube

Landelijk – Zoals we al eerder vermelden zijn de “killer clowns” een opkomende rage in Nederland, hier is de politie totaal niet blij mee. De politie roept dan ook op om bij het aantreffen van een “killer clown” direct 112 te bellen.
Bij aanhoudingen van “killer clowns” zullen altijd de spullen en eventueel beeldmateriaal in beslag worden genomen.
Verder is er in Delft al een “killer clown” bewerkt met een paar vuisten.

Aanhoudingen

Eerder deze week is de eerste “killer clown” aangehouden in Rotterdam, hij wordt verdacht samen met zijn ‘cameraman’ van bedreiging de verdere straf zal worden bepaald door Justitie. Hierbij is de camera in beslag genomen.
Gister zijn er 3 minderjarige “killer clowns” aangehouden in Velp, deze 3 personen kunnen een geldboete en een HALT-straf verwachten.
Donderdagavond is er een “killer clown”aangehouden in Nijmegen. De man werd aangehouden ter zake baldadigheid/ verstoren van de openbare orde. Ook is er een proces verbaal opgemaakt tegen hem.
Er zou ook een “Killer clown” zijn aangehouden in Almere, hierover is verder niets bekend. Het is ook niet bekend of het gaat om de killer clown die rond zou lopen met een keukenmes.

Doe dit gedrag niet na, dit is strafbaar!


Update: Er is een minderjarige jongen opgepakt in Rosmalen, omdat hij mensen liet schrikken met een bebloed masker, hij kan een HALF-straf verwachten.