Marechaussee houdt verdachten mensensmokkel aan op A67 bij Venlo .

23/08

©WF

Venlo – Maandag 22 augustus heeft de Koninklijke Marechaussee tijdens een controle Mobiel Toezicht Veiligheid een 43-jarige Poolse man en een 25-jarige Poolse man aangehouden op verdenking van mensensmokkel .

Dit gebeurde op de A67 bij Venlo .  Marechaussees controleerden gisteren op de A67 een voertuig met een Pools kenteken , buiten de bestuurder en zijn bijrijder trof de Marechaussee nog 2 mannen en 2 vrouwen aan afkomstig uit Vietnam en Thailand die niet in het bezit waren van reisdocumenten . De twee Poolse mannen zijn aangehouden en in verzekering gesteld .  De Marechaussee doet verder onderzoek naar deze zaak.

Controles Mobiel Toezicht Veiligheid

De Marechaussee houdt controles Mobiel Toezicht Veiligheid om illegale migratie en grensoverschrijdende criminaliteit, zoals mensensmokkel en identiteitsfraude tegen te gaan, mensonterende toestanden te voorkomen en voor de veiligheid van Nederland in het algemeen.

Klik hier om onze Facebook pagina te volgen