Dodelijk ongeval door Tegelse Vrachtwagenchauffeur

18/08

©LT

Koblenz/Tegelen – Donderdag is een vrachtwagenchauffeur uit Tegelen achterop een file gereden bij het Duitse Koblenz. Hierbij kwam een Nederlandse vakantieganger om het leven, hij stond met zijn caravan achteraan in de file op de snelweg bij Koblenz.

De vrachtwagenchauffeur had dit te laat gezien en kon niet meer op tijd remmen. Het 58-jarige slachtoffer uit St. Willebrord kwam bekneld te zitten in zijn verwoeste auto. Nadat hij door de brandweer uit zijn voertuig gehaald was, is hij alsnog in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. De bijrijder raakt zwaargewond en ligt nog in het ziekenhuis, maar verkeerd niet in levensgevaar.

Aldus 1Limburg wordt de vrachtwagen chauffeur verdacht van dood door schuld, hij raakte zelf lichtgewond.

Klik hier om onze Facebook pagina te volgen