blogname

112
venlonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Stoffelijk overschot gevonden in de Maas bij Blitterswijck.


Blitterswijck - Dinsdag einde van de middag is in de Maas bij Blitterswijck een stoffelijk overschot aangetroffen . Ter hoogte van de Elsholterweg is de omgeving door de politie afgezet voor onderzoek. Ook de scheepvaart is stil gelegd.

Het is nog niet bekend of het om een lichaam van een vrouw of een man gaat .

De vindplaats ligt op de grens van Broekhuizenvorst en Blitterswijck.  De brandweer is ter plaatse voor assistentie. Het lichaam is door een boer ontdekt.

Update : De politie heeft de identiteit van de gevonden lichaam vrijgegeven , het betreft een man uit België die sinds begin dit jaar als vermist werd opgegeven . Uit forensisch onderzoek blijkt dat de man zichzelf van het leven heeft beroofd . De familie is ingelicht .

 

 

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws