Auto vliegt al rijdend in brand in Reuver.

2018-04-08 18:16:12

Stockfoto brandweer ©WF

Reuver – Op de Heerstraat in Reuver  heeft zondagmiddag een auto al rijdend vlam gevat , er kwam veel rook onder de motorkap vandaan . Automobilist zette zijn auto direct aan de kant .

Bij het openen van de motorkap waren de vlammen goed zichtbaar . Er is niemand gewond geraakt .

Het incident gebeurde rond 17.35 uur . De toegesnelde brandweer heeft de autobrand geblust maar kon niet voorkomen dat de auto uitbranden .

 

Lokaal nieuws

Brand in onbewoonde boerderij in Grubbenvorst.

Grubbenvorst - Zaterdagavond omstreeks 20.30 uur is er bij een boerderij aan de Horsterweg in Grubbenvorst brand uitgebroken . De boerderij staat leeg en is onbewoond . De brandweer is  met meerdere voertuigen ter plaatse om de brand te blussen . Ook worden er metingen verricht . De politie heeft het gebied ruim afgezet . Hoe de brand kon ontstaan is nog onduidelijk . Mogelijk later meer ... UPDATE : Metingen zijn verricht, volgens brandweer zijn er bij de brand geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen . Het gebeid was door de politie ruim afgezet , deze is kleiner geworden .  

Lees verder...
Woningbrand in Venlo snel onder controle .

Venlo - Zaterdagmiddag omstreeks 13.10 uur is er brand uitgebroken in een woning aan de Gerrittenweg in Venlo . De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse . De brand ontstond in een bijkeuken . Even leek het erop dat de brand over zou slaan op een naastgelegen woning , gelukkig was dit niet het geval . De eigenaresse van de woning kon samen met nog een persoon het pand veilig verlaten . Er is niemand gewond geraakt. Er ontstond flinke rookontwikkeling . Rond 13.50 uur kon de brandweer beginnen met het pand te ventileren . De oorzaak van de brand is mogelijk een wasdroger dat vlam heeft gehad . Het pand heeft vanwege de brand aanzienlijke schade opgelopen .  

Lees verder...
Aanrijding met twee auto's in Venlo , een persoon door ambulance nagekeken .

Venlo - Vrijdagavond even voor 22.00 uur zijn er op de kruising Burgemeester van Rijnsingel met Goltziusstraat twee auto's met elkaar in botsing gekomen , hierbij is een auto tegen een stoplicht tot stilstand gekomen . Een persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken op letsel . De toedracht van het ongeval is niet bekend .

Lees verder...
Politie zoekt eigenaar van in Velden gevonden fiets.

Velden -  Wie herkent deze fiets? Deze is vermoedelijk  vrijdag 21 september, weggenomen uit Velden. Merk: Batavus, type 24/7, kleur zilverblond-mat. Bij herkenning graag telefonisch contact opnemen met politie : 0900-8844 Bron : https://www.facebook.com/politiearcenlommvelden UPDATE: De fiets is terug bij de rechtmatige eigenaar.

Lees verder...
Automobilist gaat er vandoor na ernstig botsing met persoon in Blerick

Blerick - Donderdagmiddag omstreeks 16.30 uur heeft op de Burgemeester Gommansstraat in Blerick een auto een voetganger aangereden en er vandoor gegaan . Het slachtoffer , een jonge vrouw , heeft onder meer een gebroken been opgelopen en is per ambulance  naar het ziekenhuis gebracht . De automobilist reed in een rode Audi A3 , de politie is op zoek naar de automobilist . Er is een Burgernetbericht uitgegaan . Een rijbaan op de Burgemeester Gommansstraat is een tijdje afgesloten geweest voor onderzoek . UPDATE - De politie heeft het voertuig aangetroffen . Verdachte is nog spoorloos .    

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Parachutisten springen ter herdenking van Market Garden

Ede - Zaterdag 22 september vond de jaarlijkse herdenking van Market Garden plaats. Parachutisten uit verschillende landen deden mee aan de dropping. Tussen de droppings door werden er demonstraties gegeven van onder andere een Apache-helicopter en een Chinook. Tienduizenden bezoekers konden genieten van de demonstraties en droppings. De derde en tevens de laatste dropping werd wegens de weersomstandigheden afgelast.    

Lees verder...
Explosief gevonden tijdens herdenking Market Garden

[video width="640" height="352" mp4="http://112edenieuws.nl/wp-content/uploads/sites/6/2018/09/WhatsApp-Video-2018-09-22-at-16.10.26.mp4"][/video] Ede - Tijdens de herdenking van Market Garden, op de Ginkelse Hei in Ede, is er een handgranaat aangetroffen. De handgranaat werd gevonden door een voorbijganger die de luchtlandingen bezocht. De granaat stamt uit de Tweede Wereld oorlog. Na de vondst werd een deel van de Wijde Veldweg, waar de granaat gevonden werd, afgesloten. De EOD is ter plaatse gekomen en heeft de granaat op de hei tot ontploffing gebracht.  

Lees verder...
Bestuurder na ongeluk overleden in ziekenhuis

Almelo - Vrijdag heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's op de Wierdensestraat. Dit gebeurde ter hoogte van de Wierdensebrug. Hulpdiensten rukte massaal uit. Twee bestuurders zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een bestuurder is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen meldt de politie. De weg was in beide richtingen afgesloten vanwege de hulpverlening en spooronderzoek. Om 18:50 heeft de politie de weg weer vrijgegeven.

Lees verder...
Mannen gepakt na fakkelincidenten PSV

Eindhoven - De recherche heeft deze week twee mannen gepakt in onderzoeken naar twee zogenoemde fakkelincidenten in het Eindhovense Philips Stadion. Tijdens de kampioenswedstrijd PSV-Ajax op 15 april werd vanuit het vak met Ajax-supporters met vuurwerk en fakkels gegooid, kort nadat PSV de 3-0 scoorde. Daarvoor werd donderdag een 19-jarige man uit Heerhugowaard opgepakt. Hij heeft tijdens zijn verhoor bekend en een zogenoemde gedragsaanwijzing gekregen. Hij mag aanstaande zondag, wanneer PSV opnieuw tegen Ajax speelt, niet in de gemeente Eindhoven komen. De recherche maakt verder een dossier op van de man, dat voor verdere afhandeling naar het Openbaar Ministerie (OM) wordt gestuurd. Feyenoord Op 4 augustus speelde PSV in de strijd om de Johan Cruijffschaal thuis tegen Feyenoord. Kort na de aftrap werden vanuit het vak met Feyenoord-supporters fakkels op het veld in gegooid. Op beelden was te zien dat iemand een beveiligingscamera in het stadion afplakte. Hij werd echter herkend, onder meer aan de hand van andere camerabeelden. Deze man van 26 uit Steenbergen is inmiddels gehoord. Ook tegen hem wordt een dossier opgemaakt, waar het OM zich later over gaat buigen. Reactie PSV PSV is door de politie op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen: “Deze arrestaties bewijzen dat we wangedrag in ons stadion van niemand tolereren. PSV hanteert te allen tijde dezelfde aanpak. Bij overtreding van de wet leveren wij eventueel bewijsmateriaal altijd aan de bij politie. Het is vervolgens aan hen om de daders te pakken. Dat is wederom gelukt”, zo laat directeur Toon Gerbrands weten in een reactie.

Lees verder...
Schietpartij in Heseveld [Foto+Video]

Nijmegen - Vrijdagmiddag zijn er rond 13:10 meerdere schoten gelost op het kruispunt Steven Vennecoolstraat met de Daniëlsweg in Nijmegen. De politie meldt dat er meerdere schoten zijn gelost door verschillende betrokkenen. Dit gebeurde vanuit een of twee rijdende auto's. De politie meldt dat er een zwarte Volkswagen Golf of Polo is weggereden na het incident die mogelijk betrokken is geweest bij het incident. Mogelijk was er ook een BMW bij het incident betrokken. De schutters zouden het op elkaar gemunt hebben. Niemand is gewond geraakt. De omgeving is een geruime tijd afgezet geweest vanwege spooronderzoek. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws