blogname

112
venlonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Auto onder carport vat vlam in Maasbree.


Maasbree - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.17 uur heeft een auto aan de Korenbloemstraat in Maasbree vlam gevat . De auto stond onder een carport geparkeerd . Ook de carport is volledig uitgebrand.

De bewoners konden hun huis op tijd en ongedeerd verlaten  . De brandweer was snel ter plaatse om de autobrand en de carport te blussen en wist te voorkomen dat de brand kon overslaan naar de woning . Ook een carport van de buren heeft brandschade opgelopen .

Na onderzoek is gebleken dat de brand is aangestoken .  Op camerabeelden is te zien dat rond het tijdstip van de brand een persoon wegloopt vanuit de Korenbloemstraat richting het kerkhof , Bereklauwstraat en Rutgerstraat .

Getuigenoproep

Politie vraagt mensen die in de nacht van 9 op 10 maart iets verdachts hebben gezien contact op te nemen met de politie via 0900-8844 .

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws