Auto slaat over de kop op de A73 Reuver .

2018-02-14 08:56:26

Foto : Brandweer Belfeld

: BrandweerA73/Reuver – Woensdagochtend even voor 7.00 uur is op de A73 ter hoogte van Reuver een auto over de kop geslagen . Het ongeval gebeurde in zuidelijke rijrichting . Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt . Hulpdiensten waren snel ter plaatse .

Een rijstrook werd afgesloten waardoor er voor het ongeval een file ontstond . Rond 08.00 uur werd de snelweg weer vrijgegeven .

 

Lokaal nieuws

Atlaskraan vat vlam bij afvalrecyclingbedrijf in Blerick.

Blerick - Vrijdagmiddag rond 15.00 uur heeft bij Collin Recycling aan de James Cookweg in Blerick een Atlaskraan vlam gevat . De kraan stond dicht naast een gebouw . De brandweer ging met meerdere wagens ter plaatse om het vuur te blussen en het gebouw veilig te stellen .  Er is niemand gewond geraakt . Er ontstond een flinke rookontwikkeling . Rond 15.45 uur was de brand geblust . De brandweer heeft nog enige tijd met een straal gekoeld . Waardoor de kraan vlam kon vatten is niet bekend .  

Lees verder...
Bosbrand snel onder controle in Venlo .

Venlo - Donderdagmiddag rond 16.30 uur zijn de Venlose brandweer en Duitse brandweer uitgerukt voor een bosbrand in omgeving van Leutherweg en de Grensweg in Venlo . Het natuurgebied ligt in het grensgebied . De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust . Waardoor er brand kon ontstaan is niet bekend .    

Lees verder...
Grote natuurbrand in Tegelen , speelpark ontruimd .

Tegelen - Woensdagmiddag rond 16.30 uur heeft er aan de Ulingsheide in Tegelen een grote natuurbrand gewoed . Een groot stuk graanveld van ongeveer 7 ha is afgebrand . Van verte waren dikke rookwolken te zien . De brandweer van Venlo en omliggende korpsen rukte met groot materieel uit om het vuur te blussen . Het dichtbij gelegen speelpark Klein Zwitserland werd vanwege de brand ontruimd . Rond 17.30 was de brand onder controle en kon er begonnen worden met nablussen . Er is niemand gewond geraakt .      

Lees verder...
Motorrijder zwaargewond na aanrijding in Venlo .

Venlo - Dinsdagavond even voor 22.00 uur zijn op de Burgemeester van Rijnsingel in Venlo een auto en een motor met elkaar in botsing gekomen , hierbij is de motorrijder zwaargewond geraakt . Naast ambulance werd ook een traumahelikopter gealarmeerd , maar  deze hoefde niet door te komen . Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht . De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk . De politie is ter plaatse een onderzoek gestart . Vanwege het onderzoek is de Burgemeester van Rijnsingel en de tunnel onder het Koninginneplein enige tijd dicht voor het verkeer.  

Lees verder...
Fietser ernstig gewond bij verkeersongeval in Maasbree.

Maasbree -  Bij een verkeersongeval op de Breetse Peelweg is maandagmorgen rond 10.45 uur een fietser ernstig gewond geraakt. Hij is per traumahelikopter met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Het ongeluk gebeurde toen de fietser vermoedelijk door een ruime bocht op de verkeerde weghelft terecht kwam. Hij kwam hierdoor op de weghelft van de tegenliggers recht af op de automobilist. De automobilist uit Maasbree raakte hem daarop frontaal waarop het slachtoffer onder de auto terecht kwam. De verkeers ongevallen analyse dienst van de politie (VOA) stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht. Bron : Politie.nl

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Inbreker op heterdaad aangehouden

Nijmegen - In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg de politie een melding van een heterdaad inbraak bij de Praxis aan de Van Rosenburgweg. Politie eenheden gingen met spoed ter plaatse. Na een korte achtervolging kon de dader aangehouden worden. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Nijmegen. Afgelopen nacht een heterdaad aanhouding ter zake inbraak bij de Praxis aan de Van Rosenburgweg. Persoon probeerde te ontkomen aan de politie, maar is na een korte achtervolging alsnog opgepakt.

Lees verder...
Brand in sporthal in Renswoude

Renswoude - woensdagmiddag is de brandweer groots uitgerukt voor een brand in een sporthal aan de Hokhorst in Renswoude. Een bedrijf was dakleer aan het branden waarna de brand ontstond Tijdens de bluswerkzaamheden zijn er een aantal kleine ontploffingen geweest. Of dit komt door de asbest is niet duidelijk. Een aantal huizen dat dicht tegen de sporthal is aangebouwd, zijn ontruimd. Bewoners wordt geadviseerd om ramen en deuren dicht te houden

Lees verder...
28-jarige Boguslaw Wladyslaw Suska uit Breda vermist

Vermist sinds 11 juli , de 28-jarige Boguslaw Wladyslaw Suska uit Breda. De heer Suska is een Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij is omstreeks 14:30 uur in verwarde toestand vertrokken uit de GGZ kliniek Breburg aan de Muiderslotstraat 150 in Breda. Sindsdien is niets meer van hem vernomen. Omschrijving van meneer: - Blank - Donker kort geschoren haar - Diverse schrammen op het hoofd - Verwondingen aan de onderarmen - Blauwe blouse en zwarte trainingsbroek Naam: Boguslaw Wladyslaw Suska Geboortedatum: 01-11-1989 Huidige leeftijd: 28 Lengte: 180 cm Haarkleur: Donker Geslacht: Man Hebt u informatie over deze vermissing? Of heeft u de heer Suska gezien? Benader hem niet zelf. Neem contact op met de politie via 0800-6070.

Lees verder...
Brand in bedrijfsverzamelgebouw Binderskampweg

Nijmegen - Gistermiddag is omstreeks vijf uur brand uitgebroken in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Binderskampweg. De brandweer heeft de brand geblust. Medewerkers van een bedrijf tegenover het pand hoorde een alarm afgaan. Toen zij gingen kijken zagen ze rook uit het dak van het pand komen. In het pand was niemand aanwezig. Hierop hebben zij de brandweer gealarmeerd. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. De politie zette een deel van de weg af en hield omstanders op een veilige afstand. De brandweer bluste de brand en bracht enkele verbrande voorwerpen naar buiten. De brand bleef beperkt tot een kleine stapel voorwerpen, wel was er sprake van hevige rookontwikkeling. Omdat de rook via een tussenlaag in het plafond naar meerdere panden trok, heeft de brandweer bij meerdere bedrijven de voordeur geforceerd. Bij meerdere naastgelegen bedrijven is sprake van roetschade. De brandweer heeft de bedrijven geventileerd. Wat de oorzaak van de brand is geweest, is onbekend. Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat er geen onderzoek naar de oorzaak van de brand zal plaatsvinden. Er zijn geen sporen gevonden die duiden op brandstichting. Niemand raakte gewond bij de brand. Bron: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

Lees verder...
Handhaving en politie houden verkeerscontroles in Maassluis

Op dinsdag 17 juli hielden handhavers van de gemeente Maassluis en vrijwilligers van de politie diverse algemene verkeerscontroles in Maassluis. Op de Industrieweg, Laan 1940-1945 en de Westlandseweg werden auto's en scooters selectief staande gehouden door de opsporingsambtenaren. Tijdens de controle werd een alcoholcontrole afgenomen en documenten zoals rijbewijs werden gecontroleerd. Er zijn nauwelijks bekeuringen uitgeschreven.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws