Inbraak bovenwoning in Maasbree .

Maasbree -Maandagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur is er in een woning boven café de Pool aan de Dorpstraat ingebroken . Er is een onbekend geldbedrag buitgemaakt .

De eigenaar vraagt op Facebook aan de aanwezigen of men iets verdachts heeft gezien , met name bij het extra damestoilet . Bij dit extra toilet is een deur die toegang naar het privégedeelte verschaft .

Tips

Tips kan aan de politie gemeld worden via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 .

 

 

Lokaal nieuws

Getuigenoproep van straatroof in Horst .

Horst - Zondagmorgen 17 juni j.l omstreeks 09.15 uur vond er een straatroof plaats op de Jacob Merlostraat in Horst. Een 22- jarige man uit Horst werd aangehouden. De politie is nog op zoek naar getuigen die zij nog niet gesproken hebben. Tevens zou een jongeman het slachtoffer nog hebben geholpen, ook met hem wil de politie nog graag in gesprek komen. Wie de politie kan helpen graag telefonisch contact via 0900-8844 , of stuur een privébericht via Facebook politie Horst . Bron :   https://www.facebook.com/politiehorst

Lees verder...
Brandweer uitgerukt voor buitenbrand in Velden .

Velden - Maandagmiddag even voor 14.00 uur is de brandweer uitgerukt voor een buitenbrand aan de Paddeweg in Velden  . Omdat de buitenbrand kort achter een woning woedde werd er snel opgeschaald naar middelbrand . Een klein schuurtje achter de woning is afgebrand . De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust . Er is niemand gewond geraakt .  

Lees verder...
Rookontwikkeling bij schuurbrand in Baarlo .

Baarlo -  Maandagmiddag rond 12.15 uur is in een grote schuur aan de Grotestraat  in Baarlo brand ontstaan  , er was rookontwikkeling zichtbaar vanonder dakpannen over een groot deel van het dak . De brandweer had opgeschaald naar middelbrand . De brand is met een binnenaanval bestreden , met een hoogwerker van Brandweer Venlo werden enkele dakpannen verwijderd , zodat de brandweer ook vanaf boven het dak de brand kon blussen . Er waren geen uitslaande vlammen zichtbaar . Er is niemand gewond geraakt . Waardoor er brand kon ontstaan is niet bekend.      

Lees verder...
Getuigenoproep van mishandeling in Venlo-Zuid.

Venlo -  Op 11 juni 2018 j.l heeft er tussen 12:55 uur en 13:10 uur een mishandeling plaatsgevonden op de parkeerplaats bij de Albert Heijn op de van Nijvenheimstraat in Venlo-Zuid. De mishandeling heeft plaatsgevonden naar aanleiding van een verkeersruzie.  De politie is nog op zoek naar getuige van dit voorval. Als u iets gezien heeft kunt u bellen met 0900-8844 . Vermeld hierbij het registratienummer 2018089855. Bron :   https://www.facebook.com/politievenlobeesel

Lees verder...
Eenzijdig ongeval N271 Lomm

Lomm - Zondagmiddag omstreeks 14.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N271 bij Lomm. Hier was een auto tegen een boom gebotst, over de kop geslagen en aan de andere kant van de weg tot stilstand gekomen. De bestuurder kon ter plaatse worden behandelt en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Mogelijk was de bestuurder in slaap gevallen.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Meisje geschept door automobilist bij HAN campus

Arnhem - De hulpdiensten zijn maandag rond 12:45 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Ruitenberglaan bij de HAN Campus. De automobilist kwam van het schoolterrein af en wilde de richting van Presikhaaf op. De automobilist raakte een stoeprand en reed tegen een "brugleuning". Door de schrik gaf de bestuurder gas in plaats van te remmen, schepte een meisje en reed vervolgens twee palen uit de grond en kwam tegen een steen ter stilstand. Het meisje is overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is total loss, de brug is ontzet en het beton is gescheurd. Beide waren studenten van de HAN.

Lees verder...
Gaslek aan de Dorpsstraat in Bennekom

Maandag 18 juni is er tijdens werkzaamheden aan de stroomvoorziening een gaslek ontstaan. Het incident gebeurde ter hoogte van Boekhandel Novita aan de dorpsstraat in Bennekom. De brandweer is met spoed ter plaatste gekomen en heeft het lek dicht gemaakt. Ook zijn er in en om de boekhandel enkele metingen verricht. Behalve in de directe omgeving van de gaslek werd er geen gas gemeten. De brandweer heeft de plek afgezet en teruggekeerd naar de kazerne. Het bedrijf Telecom die de werkzaamheden verrichte heeft gewacht totdat Liander ter plaatse is gekomen om de leiding te repareren.

Lees verder...
Burgers houden inbreker aan in Driel

Driel - Een bewoner van de Poelmanstraat in Driel was afgelopen nacht op de goede plaats op het goede moment. Toen hij om 03.00 uur naar buiten keek, zag hij in zijn tuin een inbreker lopen. De man aarzelde niet, ging naar buiten en hield de 54-jarige inbreker aan. De aandacht van de 37-jarige bewoner werd getrokken toen hij het schijnsel van een zaklamp in zijn tuin zag. Bij de aanhouding verzette de inbreker zich en kwam het tot een worsteling. Hierdoor werden meerdere buurtbewoners wakker, die naar buiten kwamen en de politie belden. Toen agenten in de Poelmanstraat aankwamen, hielden meerdere buurtbewoners de inbreker in bedwang. Zij droegen de man over aan de politie, die de inbreker heeft meegenomen en ingesloten.

Lees verder...
Brandstichting zonnestudio Deventer: getuigen gezocht

Deventer - In een zonnestudio aan de Van Hetenstraat is in de nacht van zondag 17 op maandag 18 juni brand geweest. Rond 01.15 uur hoorde een buurtbewoner een vreemd geluid en ontdekte de brand. Naar aanleiding van het eerste onderzoek op locatie gaat de politie uit van brandstichting. Doordat de hulpdiensten snel gealarmeerd werden, kon voorkomen worden dat het vuur oplaaide. Boven de zonnestudio zijn woningen gevestigd waar op het moment van de brand mensen lagen te slapen. Getuigenoproep Vandaag gaat het onderzoek naar de brand verder. Naast sporenonderzoek wordt er een buurtonderzoek gehouden en worden beelden van camera’s in de buurt bekeken. De politie is op zoek naar getuigen die het onderzoek verder kunnen helpen. Heeft u in de nacht van zondag op maandag tussen 01.00 en 01.30 uur iets verdachts hebben gezien op of in de buurt van de Van Hetenstraat? Of heeft u camerabeelden van de buurt omdat u bijvoorbeeld een camera aan uw woning heeft? Het team komt graag met u in contact via 0900-8844.

Lees verder...
Witte bus en bestuurder incident Landgraaf gevonden

Landgraaf - De politie heeft de witte bus gevonden die bij het incident betrokken was maandagochtend op de Mensheggerweg. Tevens is inmiddels een verdachte aangehouden. Bij het incident met een busje op de Mensheggerweg in Landgraaf zijn maandagochtend drie voetgangers zwaargewond geraakt en is één voetganger overleden. De drie slachtoffers verblijven nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis. De families van de slachtoffers zijn in kennis gesteld. Op dit moment kan nog geen informatie over de identiteit worden bekendgemaakt. Technisch onderzoek Het technische onderzoek aan de Mensheggerweg naar de exacte toedracht is nog in volle gang. De weg blijft voorlopig afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers worden gevraagd om de aanwijzingen van verkeersregelaars op te volgen. Afzetting Bezoekers van de Pinkpop camping B kunnen geen gebruikmaken van de uitgang aan de Mensheggerweg. De organisatie zal hen helpen om de camping veilig te verlaten vandaag. De uitgang van Pinkpop camping B aan de Einsteinstraat kan wel worden gebruikt. De pendelbussen zijn ook beschikbaar bij de uitgang aan de Einsteinstraat. Op de parkeerplaats van Mondo Verde wordt een Kiss & Ride locatie ingericht. Publieksinformatie Er is een callcenter ingericht voor publieksinformatie. Mensen met vragen kunnen dit callcenter bereiken op 0251 – 260 960.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws